Welkom bij Vegan Taarten

 

Welkom bij Vegan Taarten!

Ik maak veganistische taarten en cupcakes. Dit betekent dat ik geen dierlijke producten gebruik; geen eieren, koemelk en margarine. Dit maakt ze zeer zeker niet minder lekker! Door het gebruik van natuurlijke producten en ingrediënten zijn de taarten smaakvoller en dat proef je! Uit eigen ervaring weet ik dat het heel erg moeilijk is om een heerlijk taartje/cupcake te kunnen vinden die geen dierlijke ingrediënten bevatten. Zodoende ben ik ze zelf gaan maken en is Vegan Taarten ontstaan.

Omdat ik geen dierlijke producten gebruik zijn al mijn taarten en cupcakes geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie, en/of een ei allergie.

Mijn taarten en cupcakes kunnen uiteraard door iedereen gegeten worden, ongeacht of je nu vegetariër of veganist bent, of voor een ieder die bewust met haar/zijn voeding en gezondheid bezig is.

100% plantaardig en (indien mogelijk) biologisch. Goed voor mens, dier en milieu.

Op Vegan Taarten vind je taarten en cupcakes die ik tot nu toe heb gemaakt. In de loop van tijd zal er zo nu en dan nieuwe taarten en cupcakes bij komen. En zal deze dan ook, met foto uiteraard, plaatsen. Houd de website dus in de gaten. Zo nu en dan verander ik ook het assortiment. Het ene taartje gaat eruit en een ander taartje komt ervoor in de plaats.

In samenwerking met Het Yoga eiland verzorg ik cupcakes / taartjes na afloop van een kinderfeestje.

www.hetyogaeiland.nl

Of houd mijn fb pagina in de gaten voor meer informatie en foto’s. https://www.facebook.com/www.vegantaarten.nl?ref=hl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stel ze gerust.

Vriendelijke Vegan groeten,

Jacqueline van den Heerik