Nieuws

Biologisch

Ik werk met zoveel mogelijk biologische producten. Soms ontkom ik er niet aan. Zoals o.a oreo’s koekjes en speculoos koekjes zijn niet biologisch en deze gebruik ik ook voor mijn taarten. Ik gebruik deze koekjes mede omdat ze wel Vegan zijn en geen boter en melk bevatten. De hoofdreden is toch dat de taarten Vegan zijn en daarnaast zoveel mogelijk biologisch.

 

PUC

Ik had mijn eigen Pop Up standje in het Gaaf Groen Centrum in Alkmaar. Meerweg 11.

Ik had een mooi plekje naast de bar.

Vanaf 14 augustus was ik alle zondagen aanwezig met mijn taarten voor de verkoop. Je kon dan een lekker stukje taart komen eten met een biologisch kopje koffie of thee. Uiteraard kon je ook puntjes taart meenemen naar huis.

Het was ook mogelijk om je bestelling bij het PUC op te halen.

Ik schrijf in de verleden tijd omdat er helaas  een einde aan het avontuur van het Gaaf Groen aan de Meerweg in Alkmaar is gekomen.

Zoals jullie misschien al wisten komt er op deze mooie locatie een crematorium. We hebben er ruim anderhalf jaar gezeten en wisten dat het moment elk moment kon komen. Ik was hier altijd met heel veel plezier. En heb veel mooie en fijne mensen mogen ontmoeten. Wie weet komt er een nieuw plekje.